Αγωνιστικό

Εθνική Αρχή Αυτοκινηταθλήματος

Ο ΚΣΑ είναι η Εθνική Αρχή Αυτοκινηταθλήματος στην Κύπρο, αναγνωρισμένη από την Διεθνή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου. Εφαρμόζει τον Διεθνή Αγωνιστικό Κώδικα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου και ελέγχει το αυτοκινητάθλημα στην Κύπρο, περιλαμβανομένου και του Κάρτιγκ. Το πλαίσιο που καθορίζει το αυτοκινητάθλημα στην Κύπρο περιγράφεται, στην αγγλική, στο Competitions Handbook.
.

Αγωνιστικές Διοργανώσεις

Από αυτή την ιστοσελίδα μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε και τις συνδέσεις για τα εθνικά πρωταθλήματα που διοργανώνει ο ΚΣΑ. Ο ΚΣΑ διοργανώνει ετήσια το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ράλλυ, το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ταχύτητας καθώς και άλλους αγώνες. Η σελίδες Πρωτάθλημα Ράλλυ/Ταχύτητας θα σας οδηγήσουν στις ανάλογες ιστοσελίδες των αγώνων που περιλαμβάνονται στο πρωτάθλημα. Η σελίδες αυτές παρέχουν επίσης και το ημερολόγιο και τις κατατάξεις κάθε χρονιάς.

 
 • Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ράλλυ
 • Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ταχύτητας
 • Άλλες Διοργανώσεις
 •  

  Πατήστε εδώ για εκτύπωση της αίτησης έκδοσης/ανανέωσης αγωνιστικής άδειας για το έτος 2012.
   

  ΦΙΠΑ

  Για σύνδεση με τη ΦΙΠΑ (Φίλοι Ιστορικού και Παλαιού Αυτοκινήτου) και διοργανώσεις σε σχέση με αυτοκίνητα αντίκες, όπως αγώνες ιστορικού και παλαιού αυτοκινήτου, παρακαλώ πατήστε εδώ.
   

  Διοργάνωση του Ράλλυ Κύπρος

  Ο ΚΣΑ διοργανώνει το Ράλλυ Κύπρος, το κορυφαίο γεγονός στον μηχανοκίνητο αθλητισμό στην Κύπρο, από το 1970. Για την επίσημη ιστοσελίδα του παρόντος και των παλαιότερων αγώνων επισκεφθείτε την εξής διεύθυνση: Ράλλυ Κύπρος