ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΡΑΛΛΥ ΝΙΚΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΑΓΩΝEΣ

Όχι μόνο θα κάνει καλοκαιρινές διακοπές από το ρετιρέ της βαθμολογίας του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Ράλλυ 2012, αλλά ο Κώστας Ζήνωνος, με τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες, έχει βάλει υποθήκη για τον πρώτο τίτλο πρωταθλητή της καριέρας του.

Ο ραγδαία ανελισσόμενος οδηγός, έχοντας πλάι του τον πολύπειρο Γιώργο Αλεξάνδρου στο μπάκετ ενός Mitsubishi Lancer Evo IX, πέτυχε νίκη στον εναρκτήριο αγώνα της σεζόν, το δύσκολο και απαιτητικό Ράλλυ Άδωνης, τον Μάρτιο.

Ακολούθησε η επικράτησή του στο Ράλλυ Λευκωσίας, πριν τη δραματική νίκη του στο πρόσφατα Ράλλυ Λάρνακας - «Ανδρέας Τρικωμίτης», μόλις 3.5 δευτερόλεπτα μπροστά από τον σπασιαλίστα της ασφάλτου, Δώρο Λουκαΐδη.

Πλέον ο Ζήνωνος έχει προβάδισμα 44.5 βαθμών από τον Μιχάλη Ποσίδια, ενώ απομένουν το Ράλλυ Κερύνειας στα μέσα Σεπτεμβρίου και το διεθνές Ράλλυ Κύπρος τον Νοέμβριο (2-4), όπου θα γίνει το οριστικό ξεκαθάρισμα λογαριασμών, καθώς ο εθνικός μας αγώνας έχει συντελεστή «2» και διπλασιάζει τους βαθμούς που σκοράρουν οι οδηγοί.

Ο Ποσίδιας, που πάλεψε μέχρι τέλους πέρσι για το πρωτάθλημα, έχει μια δεύτερη και μια τρίτη θέση φέτος, ενώ ο Κώστας Λαός, έχοντας σκοράρει βαθμούς και στους τρεις αγώνες, είναι τρίτος στην κατάταξη, χωρίς ν’ ανέβει ποτέ στο πόντιουμ. Ήταν τέταρτος στη Λάρνακα με το Mitsubishi Lancer Evo IX. Τρίτος στον τελευταίο αγώνα ήταν ο Κούλλης Κυριάκου με Subaru Impreza, γράφοντας τους πρώτους του βαθμούς.

Με μια νίκη, μια δεύτερη και μια τέταρτη θέση ο Δώρος Κωνσταντίνου με το Suzuki Swift έχε πάρει βαθμούς σε όλους τους αγώνες και πρoηγείται στη κατηγορία Κ3 με 58.25 βαθμούς, έναντι 40.5 του Μάριου Σταύρου που έχει δυο δεύτερες θέσεις. Στην τρίτη θέση ο Ακης Αντωνίου με 27 βαθμούς ενώ ακολουθούν οι Ζαχαρίας Μανώλη και Ανδρέας Χαραλάμπους στην 4η και 5η θέση αντίστοιχα, οι οποίοι μετρούν από μια νίκη. Ο Χαραλάμπους με το Honda Civic Type-R3 ήταν νικητής στη κατηγορία Κ3 στο Ράλλυ Λάρνακας – «Ανδρέας Τρικωμίτης», τερματίζοντας πέμπτος στη γενική κατάταξη.

Τελικά Αποτελέσματα

Αποτελέσματα Ε.Δ. ( 1-4) ( 6-11)