Νικητής ο Κυριάκου στην Ανθούπολη

ΟΚΤΩ ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ, ΟΠΟΥ ΔΙΑΤΕΘΗΚΑΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΕΣΟΔΑ

Με καλύτερο πέρασμα στα 2:10.90 ο Κυριάκος Κυριάκου με Subaru Impreza κέρδισε τον εναρκτήριο αγώνα του φετινού πρωταθλήματος ταχύτητας, που έγινε το Σάββατο στη θεαματική πίστα της Ανθούπολης.  Δεύτερος με 2:12.69 ο Χρίστος Δημοσθένους με Mitsubishi Lancer ενώ το πόντιουμ συμπλήρωσε Λάμπρος Λιμνιώτης (2:12.81), με Lancer Evo9. 

Ακολούθησαν άλλα δυο Lancer, με τους Νίκο Μιλτιάδους (2:13.14) και Σάββα Σάββα (2:13.71) ενώ την 6αδα έκλεισε ο Σταύρος Σταύρου με το Subaru Impreza και καλύτερο χρόνο 2:15.87 στη δεύτερη προσπάθεια, μετά από έξοδο στην πρώτη.

Την δικίνητη κατηγορία (2WD) κέρδισε ο Ανδρέας Χαραλάμπους με Honda Civic, ακολουθούμενος από τους Κλείτο Διομήδους και Σταύρο Αχιλλέως.  Συνολικά διαγωνίστηκαν είκοσι πληρώματα, εκ των οποίων τρία εγκατέλειψαν.

Η επιστροφή ενός συναρπαστικού αγώνα ταχύτητας του Κυπριακού Συνδέσμου Αυτοκινήτου στην πίστα της Ανθούπολης μετά από περίπου μια δεκαετία, αλλά κυρίως η επανεμφάνιση θρύλων του παρελθόντος στον αγώνα, αποτέλεσε πόλο έλξης για εκατοντάδες θεατές που πέρασαν το πρωινό του Σαββάτου στην πίστα της Ανθούπολης.

Ο Ανδρέας Τσουλόφτας ήταν ταχύτερος μεταξύ των βετεράνων, ενώ τον 2ο και τον 3ο καλύτερο χρόνο πέτυχαν ο Λένας Κλεάνθους και ο Ντίμης Μαυρόπουλος, αντίστοιχα. Τα καθαρά έσοδα πήγαν στον Παγκύπριο Σύνδεσμο Καρκινοπαθών και Φίλων και σ’ αυτή την προσπάθεια συνέβαλαν, επίσης, οι Σάββας Χατζησάββας, Κύπρος Κυπριανού, Ντίνος Μασιάς, Αντώνης Ιερόπουλος και «Σιώφερος».