ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΡΕΙΣ ΤΙΣ ΦΕΤΙΝΕΣ ΤΟΥ ΝΙΚΕΣ

Επικράτηση του Δημοσθένους στο φινάλε

Με την τρίτη του φετινή νίκη ο Χρίστος Δημοσθένους πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ταχύτητας του Κυπριακού Συνδέσμου Αυτοκινήτου. Δυο νίκες είχε φέτος ο Κυριάκου και μια ο Νίκος Θωμά. Αμφότεροι δεν έτρεξαν στον Κόρνο. Ο Δημοσθένους με το Mitsubishi Lancer ήταν ταχύτερος στον αγώνα του Κόρνου, με τον οποίο έπεσε η αυλαία του πρωταθλήματος.

Ο τελευταίος γύρος της σεζόν δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον για την πρώτη θέση, αφού είχε ήδη κριθεί, αντίθετα κρίθηκε η τρίτη θέση του πρωταθλήματος, την οποία κατέλαβε τελικά ο Νίκος Μιλτιάδους με Mitsubishi Lancer Evo9, που ήταν δεύτερος στον Κόρνο, ενώ τη δεύτερη θέση στο Πρωτάθλημα κατέλαβε ο Κυριάκου.

Την τριάδα συμπλήρωσε ο Δώρος Λουκαΐδης, επίσης με Evo. Τέταρτος ο Χρίστος Αρμεύτης, ενώ τη δικίνητη κατηγορία κέρδισε ο Ανδρέας Χαραλάμπους με Honda Civic, που κατετάγη πέμπτος γενικής. Δεύτερος στα 2WD και έκτος γενικής ο Σταύρος Αχιλλέως με ίδιου τύπου αυτοκίνητο.

Όπως συνηθίζεται, στον τελευταίο αγώνα ταχύτητας, τον τερματισμό ακολούθησε μπάρμπεκιου στον ομώνυμο εκδρομικό χώρο, στην παρουσία διαγωνιζόμενων αλλά και φίλων του σπορ, σφραγίζοντας με τον καλύτερο τρόπο μια πολύ πετυχημένη χρονιά.

Το ραντεβού ανανεώθηκε για το 2011, ωστόσο, στις 11 Δεκεμβρίου στην περιοχή Ασίνου θα γίνει ο τελευταίος αγώνας ράλλυ της χρονιάς, όπου θα κριθεί και ο τίτλος, μεταξύ των Τιγγιρίδη και Θωμά.

Τελικά αποτελέσματα