Έκλεισε την ψαλίδα ο Κυριάκου!

ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΤΟΝ ΟΡΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕ ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΚΣΑ

Τη δεύτερη φετινή του νίκη στο Πρωτάθλημα Ταχύτητας του ΚΣΑ πέτυχε την περασμένη Κυριακή ο Κυριάκος Κυριάκου, κερδίζοντας τον αγώνα του Ορκόντα.Με 25 βαθμούς ο Κυριάκου απέχει πλέον μόλις ένα βαθμό από την κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας τη νίκη της πρεμιέρας στην Ανθούπολη αλλά και μια τέταρτη θέση από την Αναδιού. Δεύτερος στον Ορκόντα ήταν ο νικητής του προηγούμενου αγώνα Χρήστος Δημοσθένους. Με μια νίκη φέτος (Αναδιού) και δυο δεύτερες θέσεις, ο πρωταθλητής του 2008 είναι επικεφαλής της κατάταξης μετά από τρεις αγώνες, με 26 βαθμούς.

Τρίτος στον αγώνα του Ορκόντα ήταν ο πρωταθλητής ράλλυ Χαράλαμπος Τιμοθέου, σκοράροντας τους πρώτους του βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα ταχύτητας. Στον αγώνα δεν μετείχαν οι Νίκος Μιλτιάδους και Λάμπρος Λιμνιώτης, που ήταν μεταξύ των πρωταγωνιστών στους δυο πρώτους γύρους της σεζόν.

Στο τιμόνι ενός Subaru Impreza N12 ο Κυριάκου χρειάστηκε 2,44.79 στην καλύτερή του προσπάθεια, για να διανύσει την ασφάλτινη διαδρομή των 3,5km. Ήταν η πρώτη φορά που διεξάγεται αγώνας ταχύτητας σε ασφάλτινη επιφάνεια.  Στο πλευρό του νικητή ήταν ο Χρήστος Αριστείδου, αφού λόγω της απόστασης της διαδρομής τα πληρώματα είχαν συνοδηγό. Δεύτεροι με 2,47.52 και Mitsubishi Lancer οι Δημοσθένους/ Δημητρίου ενώ οι Τιμοθέου/ Σιάλος έγραψαν χρόνο 2,51.92 με το Subaru Impreza.

Τέταρτο και πέμπτο χρόνο σημείωσαν οι Κομοδρόμος και Μιχάλης Διομήδους με Impreza, ενώ έκτοι και πρώτοι στη δικίνητη κατηγορία ήταν οι Κλείτος Διομήδους/ Ανδρέα Χατζηιωάννου με Peugeot 306 GTi. Tην βαθμολογούμενη δεκάδα έκλεισαν οι Δ. Θεοδώρου (Suzuki Vitara), Άκης Αντωνίου (Peugeot 206), Κώστας Ζήνωνος (Honda Civic) και Σταύρος Αχιλλέως (Honda Civic). Από τον αγώνα εγκατέλειψε ο Χριστάκης Παής με το Yugo.

 

Επόμενος γύρος του πρωταθλήματος ταχύτητας στις 13 Ιουνίου, με τον τέταρτο αγώνα της χρονιάς. Μεσολαβούν το Ράλλυ Γερμασόγειας  το διήμερο 27-28 Μαρτίου και ο πρώτος αγώνας ανάβασης της χρονιάς, στις 18 Απριλίου.

Tελικά αποτελέσματα