Ο ΑΡΜΕΥΤΗΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΣΤΟ ΤΟΝ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΥ, ΣΤΟΝ ΕΝΑΡΚΤΗΡΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ

Έσπασαν καρδιές στην Ανθούπολη

Σημειώνοντας χρόνο μόλις κατά ένα εκατοστό ταχύτερο ο Χρίστος Αρμεύτης κέρδισε τον πρώτο αγώνα του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Ταχύτητας του ΚΣΑ, που έγινε στη θεαματική πίστα της Ανθούπολης, παρουσία αρκετών εκατοντάδων θεατών, που εκμεταλλεύτηκαν την ηλιόλουστη μέρα.

Στη δεύτερη προσπάθεια του ο οδηγός του Mitsubishi Lancer Evo X διάνυσε την πίστα σε 1:58.69, χρόνος που ήταν ένα εκατοστό ταχύτερος από τη δεύτερη προσπάθεια του Πανίκου Πολυκάρπου (1:58.70), ο οποίος ήρθε από τη Θεσσαλονίκη και βρέθηκε πίσω από το τιμόνι ενός Mitsubishi Lancer Evo IV. Ο Πολυκάρπου κέρδισε την κατηγορία «S».

Τρίτος ο Δώρος Λουκαΐδης με Evo IX, σχεδόν τέσσερα δεύτερα πίσω από τον νικητή, αλλά μόλις μισό δευτερόλεπτο μπροστά από τον πρωταθλητή του 2009, Πάμπο Λαό, που έτρεξε με το Mitsubishi Galant VR-4. Δράμα για τον περσινό πρωταθλητή Χρίστο Δημοσθένους, που επρόκειτο να μοιραστεί το ίδιο αυτοκίνητο με τον Μιχάλη Διομήδους. Το Mitsubishi Lancer Evo VI αντιμετώπισε μηχανικό πρόβλημα στη δοκιμαστική διαδρομή, έτσι και οι δυο τέθηκαν εκτός αγώνα. Προδομένος από το Subaru Impreza τέθηκε νοκ άουτ και ο Χάρης Αναστασίου.

 Την κατηγορία 2WD κέρδισε ο Σταύρος Αχιλλέως με Honda Civic, όντας ένα δευτερόλεπτο ταχύτερος από τον Δώρο Θεοδώρου με το Suzuki Vitara, ο οποίος κέρδισε και την κατηγορία Τ. Οι δυο τους κατέλαβαν την 7η και 8η θέση γενικής, αντίστοιχα. Μπροστά τους βρέθηκε ο Γιάγκος Γιάγκου με Mitsubishi Lancer Evo IX (5ος) και ο Άλκης Πολυκάρπου (6ος), που μοιράστηκε το αυτοκίνητό του με τον γιο του, Πανίκο. Ένατος και  δεύτερος στα 2WD ο Απόστολος Παρέλλης με Opel Corsa GSi.  Την δεκάδα έκλεισε ο Σωτήρης Καρούσσιος με Honda Civic EP-3, καταλαμβάνοντας και την τρίτη θέση στα 2WD. 

Τελικά Αποτελέσματα