Ο ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΥΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΤΟ ΑΒΔΕΛΛΕΡΟ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΕ
ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΥ

Άναψε η μάχη του τίτλου

Διαφορά δεκαπέντε ολόκληρων βαθμών κάλυψε στο Αβδελλερό ο πρωταθλητής Ταχύτητας Χρίστος Δημοσθένους, φτάνοντας στη δεύτερη φετινή του νίκη, δυο αγώνες πριν το τέλος της σεζόν.

Στο τιμόνι ενός Mitsubishi Lancer Evo VI ήταν με διαφορά πέραν τους ενός δευτερολέπτου ταχύτερος στην ασφάλτινη διαδρομή των 2.4χλμ, αφήνοντας πίσω του τον Δώρο Λουκαΐδη, ο οποίος έτρεξε με Evo IX, πετυχαίνοντας το καλύτερο φετινό του αποτέλεσμα. Ο Δημοσθένους επιχείρησε μόνο μια προσπάθεια, έναντι δυο των υπόλοιπων.

Ο Λουκαΐδης είναι εξοικειωμένος καλύτερα απ’ όλους με την οδήγηση στην άσφαλτο καθώς μέχρι πρότινος ήταν οδηγός αγώνων πίστας.

Το πόντιουμ συμπλήρωσε ο Ανδρέας Χαραλάμπους με το εντυπωσιακό, δικίνητο Honda Civic Type R-3, που μετά από δυο δεύτερες θέσεις πανηγύρισε την πρώτη φετινή νίκη, μειώνοντας στους 12 βαθμούς τη διαφορά από τον πρωτοπόρο της κατηγορίας 2WD Σωτήρη Καρούσιου, ο οποίος ήταν έκτος γενικής και δεύτερος στην κατηγορίας, στο μπάκετ ενός Honda Civic.

Δράμα για τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Πανίκο Πολυκάρπου. Είχε έξοδο στο πρώτο πέρασμα, πλήγωσε την ανάρτηση του Mitsubishi Lancer Evo ΙV και δεν κατάφερε να τρέξει για δεύτερη φορά, με αποτέλεσμα να μείνει πέμπτος και να δει το προβάδισμα τίτλου που είχε να εξανεμίζεται. Τέταρτος ήταν ο Πάμπος Λαός με το Mitsubishi Galant VR-4.

Ο αγώνας σημαδεύτηκε από το ατύχημα του Κρις Πεγιάζη, καθώς το Subaru Impreza ανατράπηκε. Συνολικά έλαβαν μέρος 18 οδηγοί. Ο επόμενος αγώνας του πρωταθλήματος θα είναι σε χωμάτινη επιφάνεια στην Πάφο, στις 9 Οκτωβρίου.

Τελικά Αποτελέσματα