Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΘΕΑΤΕΣ

Άνοιξε τον λογαριασμό του ο Δημοσθένους

Τους πρώτους του φετινούς βαθμούς κέρδισε με τη νίκη στο Σταυροβούνι ο Χρίστος Δημοσθένους, που υπερασπίζεται φέτος τον τίτλο του Πρωταθλητή Ταχύτητας που κέρδισε πέρσι. Στο τιμόνι ενός Mitsubishi Lancer Evo VI, ενώπιον εκατοντάδων θεατών που κατέκλεισαν το χώρο διεξαγωγής του αγώνα, ο Δημοσθένους σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στη χωμάτινη διαδρομή μήκους 2.1χλμ όπου διεξήχθη ο δεύτερος αγώνας της χρονιάς. Ο Δημοσθένους δεν κατάφερε να σκοράρει βαθμούς στον πρώτο αγώνα της χρονιάς, καθώς το αυτοκίνητο που επρόκειτο να οδηγήσει αντιμετώπισε μηχανικό πρόβλημα.

Δεύτερος ταχύτερος ήταν ο Πανίκος Πολυκάρπου με Mitsubishi Lancer Evo IV, κερδίζοντας συνάμα και την κατηγορία «S». Συνδυάζοντας τους αγώνες με τις σπουδές στη Θεσσαλονίκη, ο 21χρονος οδηγός προηγείται στη βαθμολογία με 36 βαθμούς, καθώς ήταν δεύτερος και στον εναρκτήριο αγώνα της σεζόν, στην Ανθούπολη. Ο Πολυκάρπου πήρε και εκδίκηση χαριτολογώντας από τον Νίκο Θωμά για την περσινή ήττα στο Σταυροβούνι, μόλις κατά 0.2 δευτερόλεπτα, αφήνοντας τρίτο τον Λεμεσιανό οδηγό με το Mitsubishi Lancer Evo IX.

Τέταρτος ήταν ο Κούλλης Κυριάκου με Subaru Impreza ενώ την 5αδα έκλεισε ο Δόρος Λουκαΐδης οδηγώντας ένα Mitsubishi Lancer Evo IX. Ο προπέρσινος πρωταθλητής, Πάμπος Λαός στην έκτη θέση, οδηγώντας ένα Mitsubishi Galant VR-4. Ο Λαός ήταν τέταρτος στον πρώτο γύρο της χρονιάς. Δεν ήταν καλός αγώνας για τον πρωταγωνιστή στην Ανθούπολη καθώς ο νικητής εκεί, Χρίστος Αρμεύτης, τερμάτισε όγδοος στο μπάκετ ενός Mitsubishi Lancer Evo X .Στη δικίνητη κυριάρχησαν δυο οδηγοί με Honda Civic. Νικητής ο Σωτήρης Καρούσιος, αφήνοντας πίσω του τον Ανδρέα Χαραλάμπους. Στο Σταυροβούνι συμμετείχαν 37 οδηγοί, ένας από τους μεγαλύτερους αριθμούς συμμετεχόντων σε τοπικό αγώνα, τα τελευταία χρόνια.

ΤΕΛΙΚΑ  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ