ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΓΩΝΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ
ΚΥΠΡΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΠΙΣΤΑ – ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ Ο ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΥΣ

Ο σπεσιαλίστας της ασφάλτου Δώρος Λουκαΐδης με Mitsubishi Lancer Evo IX κέρδισε τον πρώτο αγώνα πρωταθλήματος ταχύτητας που έγινε σε ασφάλτινη πίστα, έχοντας ταχύτερο γύρο στην Achna Speedway στο 1.18.296. Δεύτερο χρόνο έγραψε ο teammate του Λουκαΐδη, νικητής στον πρώτο αγώνα της σεζόν και επικεφαλής του πρωταθλήματος, Χρίστος Δημοσθένους, με Evo VI, σταματώντας τα χρονόμετρα στο 1.21.823. Ο Δημοσθένους, πρωταθλητής το 2010, ήταν νικητής στον πρώτο αγώνα της σεζόν στην Ανθούπολη, έτσι με μια νίκη και μια δεύτερη θέση, προηγείται στη βαθμολογία.

Το πόντιουμ συμπλήρωσε ο Ανδρέας Χαραλάμπους με το δικίνητο Honda Civic Type R3, ξεπερνώντας τους Λάμπρο και Χρίστο Λιμνιώτη και τους Γιάγκο και Λίτσα Γιάγκου, που διαγωνίστηκαν με τετρακίνητα αυτοκίνητα.

Πάντως τον δεύτερο ταχύτερο γύρο είχε γράψει ο Μαρίνος Κακουράτος, όμως αποχώρησε και ακυρώθηκε, αρνούμενος να ελεγχθεί η μηχανή του Mitsubishi Lancer Evo VI του, κατόπιν ένστασης του Λουκαΐδη.

Το πλούσιο θέαμα στην πίστα Achna Speedway απόλαυσαν εκατοντάδες φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού που κατενθουσιάστηκαν από την επιλογή του Κυπριακού Συνδέσμου Αυτοκινήτου να κάνει τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος ταχύτητας σε ασφάλτινη πίστα. Στον αγώνα μετείχαν 14 οδηγοί.

Ο επόμενος, τρίτος αγώνας του πρωταθλήματος ταχύτητας θα γίνει 23 ή 24 Ιουνίου.

ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ( DOWNLOAD )