ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΤΗΝ ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟΝ ΛΙΜΝΙΩΤΗ

Στο τιμόνι ενός Mitsubishi Lancer Evo VI ο Χρίστος Δημοσθένους κέρδισε άνετα τον αγώνα ταχύτητας που έγινε την Κυριακή (05/02) στην Ανθούπολη και ήταν ο πρώτος στη σεζόν του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ο πρωταθλητής του 2010, δεύτερος στο περσινό πρωτάθλημα, σταμάτησε τα χρονόμετρα στο 2:05:46 και ενώ ο Λιμνιώτης είχε μόλις περάσει επικεφαλής με το 2:07:63.

Ο Παραλιμνίτης, οδηγώντας ένα ίδιου τύπου Lancer, ήταν τελικά δεύτερος, ενάμιση δευτερόλεπτο μπροστά από τον Γιάγκο Γιάγκου που έτρεξε με Mitsubishi Lancer Evo IΧ, και πήρε την 3η θέση στη γενική κατάταξη. Στον εναρκτήριο αγώνα της σεζόν που για τρίτη συνεχή χρονιά έγινε στην Ανθούπολη, έλαβαν μέρος 15 οδηγοί. Δεν μετείχε ο περσινός πρωταθλητής Πανίκος Πολυκάρπου ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα για σπουδές.

Ο Δημοσθένους είχε ενάμιση χρόνο να κερδίσει στην Ανθούπολη, καθώς είχε δει πρώτος την καρό σημαία τον Οκτώβριο του 2010, σε έναν αγώνα που ουσιαστικά του έδωσε τον τίτλο. Παράλληλα πήρε και την πρώτη θέση στην κατηγορία «7».

Το κύπελλο στην κατηγορία «4» κέρδισε ο περσινός πρωταθλητής Σωτήρης Καρούσιος με το Honda Civic EP-3. Ακολούθησαν οι Πανίκος Σάββα και Παρέλλης «Junior» με Opel Corsa GSi που πήραν την πρώτη και δεύτερη θέση αντίστοιχα στην κατηγορία «2». Στην 11η θέση η Λίτσα Γιάγκου με Subaru Impreza, μοναδική γυναίκα του αγώνα.

Νικητής στην κατηγορία «6» ο γνωστός ηθοποιός Μιχάλης Σοφοκλέους με VW Golf με τον Μάριο Παναγιώτου να παίρνει την δεύτερη θέση στην κατηγορία.

Τέταρτος γενικής ο Πάμπος Λαός με το Mitsubishi Galant VR-4 με πέμπτο τον Δώρο Λουκαϊδη. Έβδομος γενικής ο Γιώργος Παφιτης ενώ το αποτέλεσμα του αγώνα συμπλήρωσαν οι Γιώργος Καλλής , Απόστολος Παρέλλης και Παντελής Ποιητής.

FINAL RESULTS

Photos